WERKWIJZE

Een duidelijk plan
is het halve werk

Indien u plannen heeft voor het verbouwen van uw woning komen er een hoop zaken op u af. Besseling Metsel- & Tegelwerken wil u graag helpen om samen een duidelijk plan van aanpak te maken. Een goed uitgedacht plan zorgt voor een onbezorgde verbouwing zonder misverstanden. Wel zo prettig.

AANPAK

Hoe pakken we het aan?

Graag bespreken wij uw persoonlijke plannen. In dit gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw ideeën en wensen zodat we een helder plan kunnen maken. Deze wensen en eisen kunnen onder andere bestaan uit; wat voor soort tegels, soort gevelsteen, afwerking wanden, afwerking vloer etc.  Verder wordt er gekeken naar de mogelijkheid, werkruimte, tijdelijke voorzieningen zoals bijvoorbeeld stofschermen, toiletvoorziening tijdens de bouw etc. Als het nodig is om een bouwvergunning aan te vragen, dan zullen we dit met u bespreken. Het overzicht van uw wensen en eisen vormt dus de basis voor het maken van een duidelijke en complete offerte.

Badkamer wastafelunit

Onze aanpak

1. Offerte

De besproken ideeën worden door ons begroot en verwerkt in een complete en overzichtelijke offerte. In deze vrijblijvende offerte staat een vaste aanneemsom vermeld waardoor u vooraf  weet wat u krijgt tegen welke prijs.

In de offerte worden alle benodigde werkzaamheden opgenomen zoals, tegelwerk, metselwerk, installatiewerk etc. Ook wordt vermeld welke materialen verwerkt zullen worden en welke afwerking is opgenomen, zoals bij tegelwerk welke voegkleur en bij stukadoorswerk welke afwerking.

Door een duidelijke en overzichtelijke offerte / werkomschrijving kunnen er geen misverstanden ontstaan over wel of niet opgenomen werkzaamheden. Het gebruik van verschillende opties in de offerte zorgt voor een duidelijke structuur in onze werkzaamheden.

2. Akkoord

Na opdracht, op basis van de offerte met eventuele aanvullingen, worden de contractstukken opgesteld en deze stukken bestaan uit offerte/werkomschrijving met aanneemsom en eventuele tekeningen. Hierna wordt de voorbereiding opgestart; werk wordt ingepland, materialen worden besteld, onderaannemers worden ingeschakeld, etc.

Nadat het werk is opgestart, worden de werkomschrijving en tekening(en) aangehouden voor uitvoering van het werk. Mocht u, als opdrachtgever, tijdens het werk een aanpassing of aanvulling op het plan willen hebben, dan is dit in overleg vrijwel altijd mogelijk. De uit te voeren werkzaamheden worden door ons goed op elkaar afgestemd.

Tijdens verloop van het werk is er regelmatig overleg voor het bespreken van: voortgang werk, afstemmen van details, eventuele wijzigingen in uitvoering, etc.

3. Oplevering

Na afronding van het project wordt het werk nagelopen en beoordeeld of alles volgens contract is uitgevoerd en alles kwalitatief aan de gestelde eisen voldoet.

4. Facturering

In het contract worden naast de aanneemsom ook de betalingsafspraken vastgelegd.

Wilt u graag een nieuwe badkamer?

Vraag een vrijblijvende offerte aan