Onze diensten

Besseling badkamers & meer...
Garantie voor vakwerk!

Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij u adviseren bij het uitwerken van uw ontwerp of ideeën. Wij denken daarbij graag met u mee. Alle werkzaamheden worden vanuit onze expertise alleen met hoogwaardige producten en oog voor detail, perfect voor u  uitgevoerd!

Besseling badkamers

Badkamer- & toiletrenovatie

Voldoet uw badkamer of toilet niet meer aan uw wensen of bent u toe aan vernieuwing? Dan helpen wij u graag om een passende oplossing te vinden, dat volledig voldoet aan uw wensen. Wij werken op gebied van sanitair en accessoires met topmerken, zodat wij u ook daarin kunnen adviseren. Onze expertise omvat veel meer dan het van A tot Z installeren van badkamers en toiletvoorzieningen. Wij verzorgen namelijk ook andere klussen, zoals het stucen van wanden en plafonds, betegeling van hallen, bedrijfsvloeren, wachtruimtes etc.. 

Besseling Badkamers en Meer tegelwerk 1

Tegelwerk

Van robuuste natuurstenen tegels tot fijne, decoratieve mozaïekpatronen. Onderhoudsarm of onderhoudsintensief. Tegelwerken, voor badkamers, toiletvoorzieningen, keukens, gangen en bijvoorbeeld ontvangstruimten zijn niet uit het interieur weg te denken. De vele soorten, maten en kleuren tegels kennen allen hun eigen specifieke eigenschappen. Wij adviseren u graag over de beste en meest geschikte toepassingen voor uw situatie.

 

Besseling Badkamers en Meer a

Metselwerk

In sommige gevallen volstaat een simpele muur. Wilt u specialistischer metselwerk? Ook dit kunnen wij uitvoeren, van ambachtelijk siermetselwerk (segmentbogen, boerenvlechting) tot de nieuwste metseltechnieken (bijvoorbeeld pointmasteren). Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor restauratiemetselwerk.

Besseling Badkamers en Meer compact

Overige werkzaamheden

Heeft u een klus in gedachten die u niet op onze website terug vindt? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe we uw wensen kunnen realiseren. Wij hebben alle kennis in huis om naast het installeren van  badkamers en toiletruimten ook andere werkzaamheden professioneel uit te voeren.  

Wilt u vrijblijvend advies?

Meer informatie of een persoonlijke afspraalk maken? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.