besseling-bus

OVER ONS

Ervaren specialisten

Besseling Badkamers & Meer is al langer dan 10 jaar gevestigd in Oosterhout. Wij zijn gespecialiseerd  in het verbouwen, renoveren en installeren van badkamers, toiletten, tegelwerken en meer. Met alle vakkennis in huis kunnen wij alle werkzaamheden van A tot Z, tot in de puntjes voor u verzorgen. Vanuit uw wensen denken wij creatief met u mee en geven u professioneel advies over de beste oplossingen, producten en materialen. 

Waarom Besseling badkamers?

Service & kwaliteit

Daar staan wij 100% garant voor

Duidelijke afspraken

Wij maken vooraf duidelijke afspraken en houden ons daaraan. Toch blijven wij graag flexibel. In geval van tussentijdse wijzigingen denken wij graag mee en passen we het contract daarop aan.

Kwaliteit

Kwaliteit is bepalend voor het resultaat. Wij werken alleen met kwaliteitsproducten waar wij volledig achter kunnen staan. Alleen dan kunnen we garant staan voor een perfect resultaat.

Vakmanschap

Wij werken alleen met gekwalificeerde vakmensen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat de werkzaamheden t.a.v. onze projecten, op basis van opleiding, inzicht en ervaring, vakkundig voor u worden uitgevoerd.